U wilt beleggen. Maar waarin? Aandelen? Te beweeglijk… Obligaties? Te laag rendement… Vastgoed? Te risicovol…

Atypische beleggingen zijn het antwoord op uw ‘probleem’. Ons fonds is in staat om beursonafhankelijk rendement te behalen tegen acceptabele risico’s. Dit brengt rust in uw portefeuille.

Dát is het geheim van De Veste. Niet zelf beleggen, maar het overlaten aan partijen die bewezen hebben dat ze geld voor u kunnen verdienen. U bepaalt zélf of het fonds bij uw risico- en rendementsprofiel past. De Veste speelt hierin géén adviserende rol.

De Veste is sinds 1999 gespecialiseerd in alternatieve vermogensoplossingen. Geen standaard aandelen of obligaties zoals legio vermogensbeheerders dat doen, maar door middel van fondsen die wij atypische beleggingen noemen. Onze knowhow is voor u beschikbaar. De Veste zoekt wereldwijd goede beleggingsfondsen en onderwerpt deze vervolgens aan een onderzoek.  Als het fonds dit onderzoek met succes heeft doorstaan, richt De Veste een Nederlands fonds op dat investeerders toegang biedt tot het betreffende fonds. De toegevoegde waarde van De Veste zit hem niet alleen in het onderzoek, maar ook in het toegankelijk maken van deze fondsen. Vaak kennen deze fondsen namelijk een minimum deelname vanaf € 1 miljoen. Via De Veste kunt u in deze strategieën beleggen vanaf € 10.000,-.

Neem vooral contact met ons op! Wij informeren u graag over de mogelijkheden om uw portefeuille kennis te laten maken met de voordelen van atypische beleggingen! De Veste staat toezicht van de Autoriteit Financiële Markten en De Nederlandsche Bank. Daarnaast zijn we aangesloten bij het Dutch Securities Institute.

Klik hier voor onze klachtenprocedure.